Jaume Vives distingit a títol pòstum amb la Medalla d’Or de la Capital de la Cultura Catalana


L’Organització Capital de la Cultura Catalana ha concedit la Medalla d’Or, a títol pòstum, a Jaume Vives i Sobrino. Jaume Vives (Badalona, 1953-2009), en la seva condició de regidor de Cultura i Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Badalona, fou l’artífex de l’assoliment per part de Badalona de la Capital de la Cultura Catalana 2010.
 
La Medalla li va ser lliurada a la seva vídua el dia 30 de gener de 2010, coincidint amb la inauguració de la capitalitat cultural de Badalona.
 
En fer pública la concessió, el dia 10 de gener de 2010, el president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, va manifestar que “el treball que Jaume Vives va desenvolupar i la seva voluntat de sumar complicitats institucionals i ciutadanes va fer possible que la tercera ciutat de Catalunya per població sigui el referent cultural per a tot l’àmbit lingüístic català com a Capital de la Cultura Catalana 2010. És just que ara que Badalona inicia la capitalitat cultural se li reconegui plenament aquest treball”.

30-01-2010


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024