Diada de Catalunya Nord a la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006


La Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006 acull demà dissabte, dia 1 de juliol, la Diada de la Catalunya Nord, amb la qual cosa s’inicia la segona part de la tercera Capital de la Cultura Catalana de la història, després de Banyoles 2004, Esparreguera 2005 i abans no sigui el torn de Lleida 2007.
 
La Diada s’inaugurarà a les 11.00 h. del matí, a la sala de plens de l’ajuntament d’Amposta, en un acte presidit per l’alcalde Joan Maria Roig. Posteriorment, hi haurà una taula rodona sobre la situació i perspectives de futur de Perpinyà i la Catalunya Nord, en la qual intervindran Jaume Roure, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Perpinyà; Pere Manzanares, president de Ràdio Arrels; Josep Serra, president del Casal Jaume I de Perpinyà; Cristià Martínez, coordinador de l’Institut Català Comte Guifré de Perpinyà; Maria Barcons, presidenta d’Òmnium Cultural Catalunya Nord, i d’un responsable de l’Institut Font Nova, que és el servei de promoció del català de l’Ajuntament de Perpinyà.
 
A la tarda hi haurà una presentació i degustació de vins del Rosselló, que forma part de la Fira de productes de Catalunya Nord que des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre podran veure els assistents a la Diada de la Catalunya Nord a la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006.
 
La Diada es clourà, a partir de les set del vespre, amb l’espectacle “Tu i Jo”, del cantant Pere Figueres, puntal de la cançó rossellonesa des de fa més de 30 anys.

30-06-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019