Catalunya Ràdio renova el seu suport a la Capital de la Cultura Catalana


Aquest divendres, dia 21 de juliol, Catalunya Ràdio ha renovat el seu suport a la Capital de la Cultura Catalana, iniciat fa dos anys, com a emissora oficial d’aquesta iniciativa cultural de tot el territori lingüístic català. L’acord ha estat signat per Oleguer Sarsanedas, director de Catalunya Ràdio, i Xavier Tudela, president de l’Organització Capital de la Cultura Catalana (foto adjunta).

Mitjançant l’acord signat avui, Catalunya Ràdio, a través de les seves emissores i altres eines comunicatives, assumeix el compromís de la promoció de la Capital de la Cultura Catalana, que té com a objectius els de contribuir a incrementar el coneixement, ús i prestigi social de la llengua i cultura catalanes, potenciar la cohesió cultural del domini lingüístic català i, finalment, permetre un millor coneixement de les ciutats elegides com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior el país.

Fins ara, han estat designades com a Capital de la Cultura Catalana: Banyoles 2004, Esparreguera 2005, Amposta 2006 i Lleida 2007. Abans de final d’any es coneixerà el nom de la Capital de la Cultura Catalana 2008.

21-07-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019