Amposta 2006 inicia divendres la Festa Major de la seva capitalitat cultural


Aquest proper divendres, dia 11 d’agost, la ciutat d’Amposta inicia la Festa Major de la seva Capital de la Cultura Catalana 2006. Amposta dedicarà deu dies a les festes majors de la ciutat. Des del repartiment de panoli i senyeres de divendres 11 a les 9 h., fins a la projecció d’una pel.lícula a l’aire lliure de diumenge 20 a les 24 h. (primer i últim acte del programa de Festa Major), es desenvoluparan a Amposta un centenar d’activitats adaptat a totes les edats i gustos.
 
Entre molts altres, cal destacar el pregó de festes a càrrec d’Octavi Ruíz, director durant 25 anys de la Lira Ampostina, l’inici del festival de videocreació Strobe 2006, el 45è homenatge a la vellessa, amb les persones de més de 80 anys com a protagonistes, les nombroses cercaviles, una marató popular, l’actuació de grups com ara Lax´N´Busto i Fora des Sembrat, el 30è festival de bandes de música, el 36è Concurs Nacional de Vestits de Paper, la 19è Trobada de Gegants, etc.
 
D’altra banda, fins dissabte és oberta al Museu del Montsià d’Amposta l’exposició sobre el retorn dels papers de Salamanca. També en aquest mateix recinte es pot veure, fins el 3 de setembre, l’exposició sobre els mestres escultors de Zimbabwe.

09-08-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019