El mes d'octubre s'iniciarà la I Lliga de la Capital de la Cultura Catalana


Aquest proper mes d'octubre es posarà en marxa la I Lliga de la Capital de la Cultura Catalana, instaurada i promoguda per l'organització Capital de la Cultura Catalana, amb l'objectiu de dinamitzar i estendre el coneixement de la cultura catalana arreu del país, d'una manera lúdica i participativa.

A la lliga hi podran prendre part 16 equips de poblacions diferents. Cada equip tindrà tres jugadors titulars i un de suplent. La competició es farà pel sistema d'eliminatòries, a partit únic, que tindrà lloc per sorteig a una de les dues poblacions dels equips participants. Hi haurà vuitens de final, quarts de final, semifinals i final. La final se celebrarà a la ciutat Capital de la Cultura Catalana.

Guanyarà el partit i passarà a la següent ronda l'equip que hagi tret la major puntuació de preguntes formulades sobre cultura catalana i aspectes generals del país. La resposta a les preguntes formulades l'hauran de decidir conjuntament els tres membres de l'equip.

D'aquesta I Lliga de la Capital de la Cultura Catalana, Televisió Digital de Catalunya (TDCAT) en farà un programa setmanal, que serà emès per les televisions de proximitat de Catalunya. TDCAT és la cadena que naixerà aquest mes de setembre de l'actual Televisió Comtal de Barcelona i que, per ones (TDT), cable, ADSL i Internet estendrà els propers mesos les seves emissions per tot Catalunya i per altres territoris de parla catalana.

Durant el mes de setembre s'estan constituint els equips que jugaran la primera lliga de la capital de la cultura catalana. Qui vulgui crear o formar part d'un equip es pot adreçar a l'organització Capital de la Cultura Catalana: info@ccc.cat o per telèfon al 934123294.

05-09-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019