Amposta commemora la Diada com a Capital de la Cultura Catalana 2006


La ciutat d'Amposta viurà la Diada Nacional de Catalunya amb especial intensitat, en la seva condició de Capital de la Cultura Catalana 2006.
 
A les 9.30 h. del matí hi haurà una concentració a la plaça del mercat per sortir cap al Montsianell (des d’on es pot veure bona part de les comarques del Montsià i Baix Ebre, la Plana, el Port i el Delta), per pujar la senyera al cim.
 
A les 18.00 h. se celebrarà la II Diada Castellera de la capital cultural, a càrrec de les colles dels Castellers d’Esparreguera, municipi que fou la Capital de la Cultura Catalana l’any passat, i dels Moixiganguers d’Igualada.
 
A les 19.30 h. hi haurà la sortida des de la plaça de l’Ajuntament per portar la Senyera fins al Pont Penjant, acompanyats per la banda de música de La Unió Filharmònica. Poc abans de les vuit del vespre Joan Maria Roig, alcalde d’Amposta, llegirà el manifest de la Diada i es cantarà els Segadors.
 
La Diada Nacional de Catalunya 2006 es clourà a Amposta amb una ballada de sardanes, acompanyats per la Cobla Principal Rapitenca.

10-09-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019