Lleida 2007 promourà la iniciativa “Fes-te amic” de la Capital de la Cultura Catalana arreu de Catalunya


D’esquerra a dreta:
Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana: Xavier Sàez, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), i Lluís San Martín, director de serveis de l'àmbit de Cultura, Esports i Drets Civils de Ajuntament de Lleida.

La ciutat de Lleida ha presentat oficialment avui la iniciativa “Fes-te amic” de la Capital de la Cultura Catalana 2007, en un acte celebrat a l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC).
 
Xavier Sàez, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural, ha presentat el programa dels “Amics de Lleida, Capital de la Cultura Catalana 2007” com a inici del compte enrera de la quarta Capital de la Cultura Catalana de la història, després de Banyoles 2004, Esparreguera 2005 i Amposta 2006. Sàez ha expressat que “la capital de la cultura catalana és un projecte de gran abast que va en la direcció de garantir l'ambició cultural de Lleida de cara el futur. És per això que promourem la iniciativa de “Fes-te amic” de la capitalitat cultural en primer lloc a Lleida i a les Terres de Ponent però també arreu de Catalunya”.
 
El proper mes de novembre es farà el primer acte de lliurament de carnets a les persones que ja s’hagin inscrit.
 
De la seva banda, Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, ha considerat “fonamental” la participació dels ciutadans en Lleida 2007 i ha expressat que el nombre d’inscrits als “Amics de Lleida, Capital de la Cultura Catalana 2007” pot ser “històric”.
 
Els Amics de la Capital de la Cultura Catalana Lleida 2007 tindran un carnet nominatiu gratuït, creat pel dissenyador Carles Porta, i gaudiran d’un conjunt de contraprestacions específiques com ara informació personalitzada dels actes i activitats que se celebraran l’any vinent, descompte del 25% del preu d’entrada als espectacles que tindran lloc a l’Auditori Municipal Enric Granados i al Teatre de l’Escorxador, etc. A més, durant l’any de la capitalitat cultural de Lleida 2007, hi haurà una sèrie d’activitats en les quals els Amics tindran un paper destacat, especialment en l’àmbit de la difusió i dinamització. Les persones que, sense cap cost, vulguin inscriure’s com “Amic de Lleida, Capital de la Cultura Catalana 2007” ho poden fer a través del correu electrònic: amics07@paeria.cat , la seu de l’IMAC (Avinguda Blondel, 64, Lleida) o bé a qualsevol equipament cultural de Lleida.

26-09-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019