Amposta clou demà la seva Capital de la Cultura Catalana 2006 amb una festa multitudinària


El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras, presidirà demà la cloenda de la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006, tercera capital cultural dels territoris de parla catalana després de Banyoles 2004, Esparreguera 2005 i abans no sigui el torn de Lleida 2007 i Perpinyà 2008.
 
El comiat de la Capital de la Cultura Catalana d’enguany s’iniciarà a les sis de la tarda al Pont Penjant d’Amposta, que ha estat el símbol de la capitalitat. Des d’allà s’anirà fins al Pavelló de Fires, amb la Banda de música de la Unió Filharmònia i l’espectacle “Element’s”, seguits del públic assistent, que s’espera sigui multitudinari. Al Pavelló hi haurà un espectacle pirotècnic, parlaments, lliurament de guardons a les entitats que han participat i la projecció de la pel.lícula dels moments més significatius d’Amposta 2006.
 
En els parlaments de comiat intervindran el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras; l’alcalde d’Amposta, Joan Maria Roig, els quals lliuraran la peça commemorativa d’Amposta 2006 a les entitats participants en la capitalitat; Joan Aregio, president de la Diputació de Tarragona; Alfons Montserrat, president del Consell Comarcal del Montsià; Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana; Joan Pau Alduy, alcalde de la Capital de la Cultura Catalana Perpinyà 2008; Xavier Sàez, tinent d’alcalde de Cultura i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de la Capital de la Cultura Catalana Lleida 2007; Xavier Sitjà, alcalde de la Capital de la Cultura Catalana Esparreguera 2005, i Margarida Maigí, regidora de Cultura de la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006.
 
La festa de comiat de la tercera capital de la cultura catalana de la història acabarà amb la interpretació dels himnes “Oh! Amposta” i “ Els Segadors”.

15-12-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019