Els mitjans de comunicació de Lleida difonen la Capital de la Cultura Catalana 2007


Els diaris Segre, La Mañana i Bon Dia, i l'emissora de ràdio Onda Rambla-Punto Ràdio, han formalitzat el seu compromís per difondre els més de 1.100 actes que conformen el programa de la Capital de la Cultura Catalana Lleida 2007.
 
En el cas dels diaris, durant de tot l'any 2007 lluiran a les seves capçaleres el logotip de la Capital de la Cultura Catalana  com a forma de difusió del projecte entre tota la ciutadania. Per la seva banda, Onda  Rambla-Punto Ràdio Lleida emetrà cada dia falques de promoció de la capitalitat cultural.
 
El tinent d'alcalde i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural ('IMAC), Xavier Sàez, acompanyat pel president de l'organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, ha fet un lliurament simbòlic del logotip de la capitalitat cultural als quatre mitjans de comunicació, als quals ha agraït la seva col·laboració, "que evidencia l'alt grau de sintonia entre l'administració, els mitjans de comunicació i la societat en un projecte que té com a objectiu la  promoció de la ciutat de Lleida i la cultura i la llengua catalana".

A les diverses fotografies podem veure, d’esquerra a dreta:
 
Diari Bon Dia : Xavier Tudela, Xavier Sàez, Ignasi Prat, gerent, i Josep Ramon Ribé, director.
Diari Segre : Xavier Tudela, Robert Serentill, president del Grup Segre, Xavier Sàez, i Santiago Costa, director de Segre.
Diari La Mañana : Josep Ramon Correal, director general de publicacions de La Mañana; Emili Dalmau, president del Grup Multimèdia Dalmau; Xavier Sàez i Xavier Tudela
Onda Rambla-Punto Ràdio Lleida : Manuel Tahull, director, i Xavier Sàez.

19-12-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2019